Underbara Barnmässan 2017

Igår var vi och barnen på Underbara Barnmässan. Vi har varit där minst fyra gånger tidigare. I år var det faktiskt en av de bättre gångerna. Det var mer aktiviteter för barnen. William älskade minidiscot med stora figurer på stora scenen. De fick bygga Lego, fanns hur mycket Lego som helst. Sedan var ju hoppborgen en stor hit! =)

Vi var så glada över alla inköpen för superbra priset. Fyndade bland annat hörlurar till barnen för halva priset! Köpre hur mycket grejer som helst; adventskalendrar till barnen, kläder, mössor, tavlor, inredning mm. Precis vad vi behövde just nu! 
 
Det var en riktigt bra dag! Trots att jag hade varit på företagsfest på fredagen, mådde jag prima på lördagen. Jag var alltså på regionsfest. Alla kontoret i hela regionen på ca 250 personer var där. Innan festen hade vi fredagspub på kontoret. Jag, en kollega och vår chef hade bjudit in alla på vårt kontor.
 
Jag skulle fixa musiken till puben och en kollega hade önskat låten "När man festar festar man" med Edward Bloom och hon gillar verkligen låten! Vem träffar jag på då, på mässan?! Var ju bara tvungen att ta en selfie och skicka till henne =) 
 
Dagen avslutades på Quarti, en relativt nyöppnad restaurang på Lidingö. Det var väldigt god mat!! Riktigt bra och barnen gillade det! Apråpå mat, jag har ätit som en häst den här veckan och inte tränat. Nya tag den här veckan som kommer! =) 
 
Idag har det varit fotboll, tennis och dans som vanligt samt storhandlat! Mysig söndag och alla hade det bra!
 
Hoppas ni alla har haft en toppenhelg ni också! =)
 
 
Kommentera inlägget här: