Kalasdags & mys + crazy hair day

Idag har barnen varit på sitt första riktiga kalas! Det är klart att det känns speciellt när man får en speciell inbjudan. Hittills har det varit att alla barnen har blivit bjudna. Nu var det ett väldigt litet och gulligt kalas, med 4-5 barn inbjudna bara. Så sött att se pojkarna med alla småtjejer. De lekte så bra tillsammans. 

Blev så stressad i morse att jag han klä på dem och fixa det sista med presenten, att vi inte han ta någon bild alls. Sedan var de ju själva på kalaset och när vi hämtade de var det svårt att fånga de på bild. De var så roliga, särskilt William som sa "mamma, pappa, gå nu... vi kan vara här själva" =)
 
Det har varit en intensiv helg, men vi har haft det väldigt mysigt. Efter kalaset tittade vi på Frost. Elion såg den när han var 3 år och då hängde han inte med så mycket, precis som med William. Idag blev Elions så emotionell och började som vanligt dras med i filmen. Tårarna rann och han tyckte att det var jättejobbigt i slutet på filmen när Anna och Christoffer inte kunde hitta till varandra och när hon slutligen frös till is. Lilla gubben <3
 
I fredags var det crazy hair day. Vi hade stylat barnen och jag... jag blev sådär spontan igen. Hade bokat en kändisfrisör och tänkte mest klippa topparna och kom på mig själv när jag satte mig att nu ville jag bli korthårig på riktigt!! =)

Har inga bra bilder! Så himla dåligt ljus numera och jag har bara min iphone 5 SE och den tar inte superbra bilder... nåväl, det blev dokumenterat i alla fall =)
 
 
Kommentera inlägget här: