Glada barn & Snart får vi nycklarna

Återigen en intensiv lördag, då vi försöker hinna med så mycket som möjlgt. Vi får ju nycklarna snart och då är det dags att få ordning på huset!
 
Vi åkte in till Fältan för att vaccinera oss och sedan fick William äntligen klippa sig. Hela familjen har klippt sig nyligen och självklart ville han också göra det. Han tycker att det är så himla roligt att klippa sig. 

Det var ett litet barn där som skulle klippa sig. Han var väl max 1,5 år. Så han satt och skrek och skrek och grät... det var hjärtskärande! Pappan höll i honom och frisören rakade hans hår. Stackars barn, tänkte jag. Jag skulle nog aldrig tvinga mina barn att klippa sig. Ingen rolig upplevelse alls, för någon av oss, om de bara ska skrika och gråta. Kanske går att vänja barnet successivt? Nu vet jag ingenting om den här familjen, men det var inte kul att se. 
 
Vi hann träffa Angry Bird! William var så glad och gick fram och kramade honom direkt! Sedan hängde vi på BR en stund, sedan åkte vi vidare till IKEA, för att klämma och känna på det sista till huset. Nu kan vi checka av följande:
- Klädkammaren, alla garderober är ritade och beställda
- Extra köksskåp, ska bygga upp till taket och sätta upp fler köksskåp
- Soffa till vardagsrummet
- Soffa till lekrummet
- Hallmöbel
- Förvaringsvägg under trappan
- Färg till samtliga väggar
- Valt skåp till tvättstugan
 
Det är en del grejjer kvar, men det ska vi hinna med innan vi flyttar in: 
- Våningssäng och madrassser till pojkarna
- Pojkarnas garderober som ska platsbyggas
- Spotlight i taket inne i klädkammaren
- Säkerhetssystem
 
Det är typ hundre grejer till på listan, men dessa saker är det som måste bli klart innan vi flyttar in! =) Ska bli så skönt att när vi väl flyttar sen, så är det mesta redan på plats. Vi tänkte flytta lite i taget och förhoppningsvis slipper vi flyttfirma, då vi inte kommer att ha något rutavdrag kvar tills dess. 
 
Idag har det som vanligt varit aktiviteter och William är så rolig på danskursen! Han dansade fågeldansen coh gjorde alla rörelsena och herregud så söt han var!!
 
Så nöjd i sin nya mössa =)
 
Glada barn 
 
William gör en pose
Väntar på bussen
 
En till pose
 
Varvar ner på danskursen
 
 
Kommentera inlägget här: