Busnel Sample Sale

Idag drog jag med en kollega till Busnels Sample Sale från bland annat AW17! Oj, va mycket de hade. Önskade att vi kunde gå dit tidigare då de öppnade redan vid klockan 8. Vi var där strax innan 12. 

Det fanns väldigt mycket kvar och även bra med storlekar, men jag lyckades inte hitta något kofta. Jag vill ju så gärna ha en marinblå, en i offwhite eventuellt till våren kommer jag säkert vilja ha en i rosa =) Jag provade några korta modeller som jag tyckte var snygga, men de passade tyvärr inte. Min kollega hittade i alla fall en kofta och en klänning! Lucky her!

Precis på väg ut hittade jag en mössa. Blev så kär i den! Jag äger ingen mössa, men känner varje år att det hade varit skönt att ha en. Den var i en såndär härlig ljusblå färg som jag älskar och så var den i kashmir som är det bästa jag vet. Slog till direkt =)
 
En som jobbade där hade en sjukt snygg tröja och den var ju slut förstås. Nu har jag hittat den på nätet. Ingen rabatt dock, men klickade hem den ändå. Hoppas den sitter!! =)
 
Framsida
 
Baksida =)
 
 
 
Kommentera inlägget här: