SEB Arenastaden & kundbesök

Igår var jag på mitt livs viktigaste presentation. Jag fick i upprag att göra en presentation för vår divisionsledning! Det vill säga de allra högsta cheferna i SEB. Det var bara vår VD som saknades i princip. Jag var inte nervös så, men det var ett tag sedan jag pratade inför så många samtidigt och dessutom var det inte vilka människor som helst =) Det gick väldigt bra. Jag pratade i 20 minuter och det kändes som 5 minuter. Skulle lätt kunna fortsätta länge till. Det är så himla roligt att göra nåt utöver mitt "vanliga" jobb.

Hängde på SEB i Arenastaden några timmar igår och idag var på företagsbesök. Vi skulle vara där under tre timmar och ha lite "drop-in-sessions". Vi har olika avtal med olika företag och bland de största bolagen, är vi ute och träffar deras anställda för att de ska få chansen att se vilka vi är, ställa frågor osv. 

Det var riktigt högt tryck! Jag pratade nog konstant i tre timmar och det var riktigt intensivt. Riktigt bra dag idag! Däremot ligger jag så mycket efter gällande mail och min to-do-list! 

Riktigt bra vecka och den är inte slut än! Ser fram emot att åka till huset i helgen igen. Hantverkarna har målat allt,  garderoberna är klara, spotlightstaket i klädkammaren är klar och gaderoben är platsbyggd och klar. De har även hunnit montera ihop våra en del av våra möbler. Nu ska köksskåpen byggas! Allt går som smort just nu =) 
 
Skulle lätt kunna börja jobba här i Solna! Så himla härligt och så nära MOS =)
Kommentera inlägget här: