PRADA Paradigme VS PRADA Galleria

Nu är jag sågen på en väska igen! Hade en jättesnygg från Monroe, som jag köpte för 6-7 år sedan. Den har jag sålt. Nu vill jag ha en liknande och har tittat på Pradas klassiker samt från deras nya kollektion. Så himla svårt. Jag skulle vilja ha en blandning av dessa två. Helst vill jag ha en brun, men grå och gulddetaljer är ju så snyggt. Kanske lite väl trendigt och jag eventuellt tröttnar sen. Svart är ju alltid gångbart, men då känner jag mig lite väl svart. 

Insidan är snyggare och bättre i Paradigme, och loggan snyggare samt att bandet är bredare. Galleria är tåligare, har justerarbara band samt att den finns i brunt. Blir det en Paradigme, blir det nog en svart eller grå. Jag tror att jag måste klämma och känna lite till. Den enda nackdelen är att väskan i mitten inte har dragkedja, men sidofacken har. Egentligen stör det mig inte så mycket och dessutom de väskorna jag har hittat med dragkedja som stänger hela väskan, de är svårare att komma in i. Den här väskan blir väldigt rymlig och lättåtkomlig. Den väger inte heller så mycket, vilket är ett stort plus. Självklart kan den största modellen väga en del, men jag hade tänkt mig en mellanstorlek =)

Sedan har jag blivit lite kär i plånbok. Den som jag köpte från LV, men den finns numera med orange insida. Har bokat in en väskdejt på onsdag med en ny vän! =) L Ä N G T A R 

 
 
 
 
Kommentera inlägget här: