Huset: Update

Igår åkte vi till huset med barnen! Hälsade på en annan granne. Hon som bor bredvid oss. Barnen verkade gilla henne massor och ville vara hos henne hela tiden. Det var riktigt mysigt att se! 

Hantverkarna har hunnit måla hela övervåningen! Tror att de ska måla på ett lager till, men det ser riktigt bra ut! Den blågråa färgen var ju helt underbar! Precis så som jag ville ha det. Jag som har letat färg i oändlighet känns det som. Jag har provmålat så många burkar och det känns så bra att det blev rätt. Vi hade egentligen tänkt en helt annan färg i vårt sovrum, men när jag hittade den här till barnens rum, vill jag även ha det inne hos oss =)

Nu är övervåningen vitt och fräscht =) Sen ska det personifieras med massa färg när vi har flyttat in! Ser fram emot hur det blir med undervåningen! Ska bli så spännande att se om den laxrosafärgen kommer bli lika snyggt som vi har tänkt oss. 

>Nästan alla våra möbler har kommit nu. Det är nog bara takskenorna som vi inte har hunnit med samt den förbaskade toapappersrullehållaren som vi aldrig hittar. Eller krokar förresten. Att sånt ska vara så svåra att hitta!

Den här veckan kommer våra hantverakre att sätta in spotlights i klädkammaren och de kan även påbörja bygget av alla garderober. Sedan ska tvättstugan fixas och förmodligen kommer köksskåpen från Ballingslöv nästa vecka eller veckan därefter. Soffan kommer imorgon! Ååååh, som vi har längtat! 

Snart har vi bockat av allt på listan! Kommer kännas så himla bra när allt är klart! Snart får vi flytta in i vårt nya hem! <3
 
Kommentera inlägget här: