Snart flyttar vi

Det är inte alls många dagar! Vi har packat och packat och packat! I veckor har vi flyttat in några flyttkartonger och packat upp. Nu är inte alls många lådor kvar! Sedan ska det "bara" flyttas sängen, barnens två skåp, matbordet och alla stolar samt en sideboard. Det borde gå rätt smidigt =) Längtar så himla mycket nu!

Det mesta är ju på plats! När vi väl har flyttat in kan vi börja omstrukturera logistiken, till exempel inne i klädkammaren har vi bara hängt upp allt. Jag gillar att ha det strukturerat och sorterat! Det ska bli så himla roligt att få dona och fixa därinne. Vi har i alla fall satt upp en tavla än så länge =)

Är toknöjd med färgen i sovrummet! Passar så himla fint till stringhyllorna och tavlan =) Så himla svårt att fånga de rätta färgerna! Så mycket snyggare i verkligheten. Ska försöka ta några fler bilder när allt är klart sen =)

Som ni ser på bilden så saknar vi ett soffbord. Vi sålde vårt befintliga. Vill ha något som passar in bättre. Soffbordet köpte vi långt innan vi skulle flytta in i lägenheten, och just då visste jag inte att jag skulle få lite förkärlek till mässing och helt plötsligt passade krombenen inte in. Hade tänka att måla/spraya om dem, men det blev aldrig av. Nu var det dags att sälja bordet! Får se vad vi hittar på nu... 

Älskar verkligen vår soffa! Den är så himla mysig och barnen älskar den!! ÅÅååh vill flytta NU!!!
 
 
 
Kommentera inlägget här: