En visdomstand färre

I slutet på juni fick jag en tid på Karlakliniken för att dra på bort en visdomstand, men när jag kom dit började tandläkaren prata om alla risker och att de skulle gå på semester två dagar senare. Mer eller mindre avrådde han mig att ta bort tanden just då, eftersom de inte kunde hjälpa mig med eftervårt utifall jag skulle få komplikationer.

Vi ändrade tiden till augusti och idag var jag där igen. Det såg väldigt bra ut på röntgenbilderna. Verkade vara ett lätt ingrepp, men sånt vet man aldrig förrän man börjar, berättade min tandläkare. I bästa fall går tanden bara att vicka ut, i sämsta fall skulle vi få operera bort tanden. 

Allt gick över på 10 minuter och allt gick jättebra! Så det blev alltså ingen operation, vilket är jätteskönt. Jag behövde alltså inte sys och jag är inte ens svullen =) Hoppas att det läker ihop bra nu! Senaste två gångerna jag har dragit ut visdomständer har tänderna varit väldigt svåra att få ur, men det har läkt ihop bra. Jag har varit jättesvullen både de gångerna, med hamsterkinderna. Vi får se hur jag ser ut imorgon!
Kommentera inlägget här: