Pigg & Glad

Yay! Äntligen är jag piggare. Har varit så trött och dåsig i flera veckor nu. Däremot har jag råkat ut för en muskelinflammation i och med att jag har hostat så förbaskat mycket. Gör fortfarande väldigt ont när jag hostar. Som tur är hostar jag inte lika mycket längre.

Haft en underbart långhelg med mamma och pappa på besök. Vi har bland annat varit på båtåka och spridit Farmors aska! Mådde lite så och så under resan pga smärtan, men annars hade vi det väldigt mysigt tillsammans med övriga släkten som oxå var med.

Det är skönt med långledighet. Längar efter semestern som börjar slutet på Juni =)=) Längar till Juni överhuvudtaget!=) Typ allt händer i då! Allt roligt =) Kommer få en underbar start på semestern med andra ord! =)


Söta Misse =)


Nathalia:

Härligt att höra att du mår bättre,men inget kul att du fortfarande har ont.

Själv har jag haf massa med EP anfall och mår inte hundra än,men bättre.

Jag längtar med till semestern men min börjar inte förän i Agusti. Blir hemma en vecka sen bröllop efter det två veckor i Egyptern ska bli så skänt.

Ha det bra nu och ta hand om dig.

Kram/N

Nathalia:

Hur är allt med dig? Bara bra hoppas jag.

Kram till dig från mig.

Mikael:

Hej, skulle verkligen behöva lite hjälp från dig. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / Kram

Kommentera inlägget här: