Duktiga Jag

Har fått mycket gjort idag! Varit effektiv och är glad och pigg igen! Vi har bröllopsplanerat! Dock hann vi inte med någon vals, men jag är så trött i benen efter träningen ändå... Jag har pluggat, läst lite böcker och rensat lite i garderoben! Fick ett impuslryck nämligen! Nu ska jag varva ner genom att lägga mig i ett varmt och skönt bad =) Ska försöka lägga mig tidigt idag. Det är inte hälsosamt att gå och lägga sig sent, såsom jag typ alltid gör. Försöker få bättre vanor i livet och hittills har det fungerat utmärkt.

Bjuder på en söt bild på lilla Misse som ligger och myser. Bilden är över ett år gammalt och hon har faktiskt lagt på sig lite sen dess och nu när hon ligger så ser hon mest ut som en rund boll =)

Hoppas ni har haft en underbar dag som jag! P U S S & K R A M

Trixie:

aw som en rund boll ;) söt!

Johanna:

Ja, visst är det helt underbart när man öppnar det där kuvertet och ser att man ska få tillbaka en hel del. Riktigt gott i sommar då man som student får det knapert under juli månad! Perfekt! Vad kul att du börjat springa, jag är i full gång nu när det börjar bli vår, tycker det är riktigt kul detta år, hur känns det då? Kramar

Kommentera inlägget här: