Favoriter från Dior

Berättade ju att jag köpte en mineralfoundation från Christian Dior och är superkär i den! Hur har jag kunnat levt utan den?! Den var rätt dyr, 430 kronor och då tänkte jag att jag skulle satsa lite på rengöringsfronten oxå och köpte även Diors rengöringsprodukter. När jag ändå höll på, fick jag med mig en kajalpenna. Min från Make Up Store är ändå snart slut. Just nu märker jag ingen stor succé med Diors rengöring, får ger det en period. De är jättebra, men ingen mirakel.

Köpte dock ingen rengöringscreme eller nåt, för den jag fick test på doftade för starkt. Nu testar jag rengöringsmjölken. Annars älskar jag min från ACO.

Det blev rätt dyrt det här, men jag brukar ändå handla från Make Up Store, så det blev ingen jättestor prisskillnad trots att det är Dior. Blev även jätteglad när jag fick en färgpalett på köpet, innehållande tre ögonskuggor och två läppglans =)

emelie:

SVAR: Håller med dig, det blir lite komplicerat nu. Liksom Roxanna och Hamsa har ju inget gemensamt och det SKA ju bara vara David och hon annars funkar det ju inte ;s De gör ju bara serien tråkigare när de splittrar på ALLA!:p

Erika:

sv: Visst är dem :) Och synd att du inte kan ha sånna :/



Vad gör du nu då? :D

michaela:

åh tack. Fast din var mkt mkt mkt snyggare!

sheima:

tack! fotar med sanyo xacti e6.

jezzo:

var med i utdragningen på min blogg ;)

Rita:

okej :) haha, jag är inte sådär überförtjust i rött men just på skor tycker jag att det kan va riktigt fint! (: jag älskar också rosa ^^ den blå skon var även fin så det förstår jag, att du gillar den alltså :)



gör inget att du svarar sent - bättre sent än aldrig!



hoppas du har en trevlig helg,

puss <3

bell:

vad söt :D tack

Sarinja:

tack ;D photoshop liksom haha :D

Alexandra:

har provat den där foundationen nu ^^ .. jag gillar den väldigt mycket!

Kommentera inlägget här: