Fiberwig

Kunde inte låta bli att falla för all reklam och köpte hem fiberwig-mascaran. Trodde först allting bara vara en myt om att det är fibrer som ska bygga upp fransar. Det är faktiskt sant! Helt otroligt hur den kan bygga upp varje frans så att det blir längre. Min absoluta favorit just nu. Har aldrig hittat någon mascara som funkar på mina fjuttiga fransar, plus att många mascaror irriterar mina ögon. Just nu är jag helt kär i min fiberwig som är både snäll mot mina ögon och gör mina fransar längre =)

Elena:

ooOOooh, va den dyr?

Meryem:

Hej cuteface:)! Vad bra att du äntligen har hittat en mascara som fungerar:)! Hmm, undrar om jag oxå ska testa den? Inte för att jag behöver längre och tätare fransar, vi vet ju att jag inte behöver mer än det jag har haha, men jag gillar ju att prova på nya mascaror och den här har även jag varit skeptisk till. We'll see what magic it can do for me:). Puss på nosen:-*... miss you my glamgirl!

Fru Sessan:

Sv Meryem: Jag är superglad för min Fiberwig =) Lever just nu inte utan den!!!Frstn, varför skriver du "whit" istället för "with" hela tiden??? =)Puss Puss

Kiim.O:

Hej! vad kan man köpa den?

IRMA:

Din vigselring är jättevacker!

Va kostade det att designa den själv? E killens oxå designad ? Asså va gick allt på ?

A2K:

Är det något speciellt med den mascaran, och kostade det mycket? Hehe, du verkar ha koll på årens alla dagar!Världsartisten Cee-Rock "The Fury" videohälsar till A2K! http://www.a2ktheproducer.se/

jenny:

Har hört att den är bra! Är den värd pengarna? :)

GwanGwan:

Oh!! Visst är den underbart!! Jag tycker att mascaran är värt priset!! Jag är faktiskt lite besviken på att varför allting är så dyrt i Sverige. När jag va i Hong Kong under sommaren, köpte jag en underbar mascara, Maybelline Unstoppable Mascara och den är så bra, kostade mig bara 40 kr!! Ångrade att jag inte köpte ett lager med mig hem.

Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards:

Åh jag och mina få och korta fransar behöver en sådan. Vart kan man beställa den?

Kommentera inlägget här: