Elion 6 år

Min älskade Elion fyllde 6 år i torsdags! Min stora kille! Han har blivit så stor. Det är en sån enorm skillnad på honom nu och när han fyllde 5 år. Han kan så otroligt mycket och verkligen suger in allt som en svamp. Det är så roligt att se honom så nyfiken och jag är så grymt imponerad på hans tålamod. 
 
I går hade vi kalas hemma! Vi hade bakat på förmiddagen, både kakor och tårta. Ballonger blåstes upp med helium och jag fixade dukningen. Prinsen gjorde sockervadd som en del av dukningen. Det är så himla roligt att fixa kalas, även om det är tidskrävande. Elion ville ha Blixten-tema. Det var rätt enkelt att få tag i kalasgrejer, vilket var väldigt skönt.
 
 
Kvällen innan gjorde vi racingsspelet på golvet, med vägtejp och klistermärken. Barnen skulle få kasta tärning och gå fram med sina bilar (Blixten samt olika karakäterar från filmen). Vid olika ställen fick man t ex glida fram ett steg, stå över ett kast vid depåstopp osv. 
 
Elion hade bjudit in sju kompisar och tillsammans med Elion och William, var de nio! Väldigt glada barn! De lekte och härjade runt. Heliumballongerna var väldigt kul att leka med. Leksakerna i lekrummet var alldeles för roliga och barnen skulle utforska allt. Jag blev lite orolig emellanåt. Tanken var att de inte skulle vara på övervåningen, men det var svårt att hålla de borta.Elion är så himla rädd om sina saker och på hans 5-års kalas var det några barn som hade sönder hans leksaker. Nu är i alla fall barnen ett år äldre (andra barn) och det gick mycket lugnare till, hehe... 
 
Bilracingen var absoluta höjdpunkten. Det var väldigt spännande och det var svårt att veta vem som skulle vinna, även om man ledde. Spelet vände flera gånger. Alla fick ett pris och det firades med konfettibomb. Barnen stod och hoppade och tjoade. Så underbart att se! =) =)
 
Efter två timmar kom alla föräldrar och hämtade barnen. Elion tackade alla och när alla hade gått, ville han genast stopa upp all konfetti som var Ö V E R A L L T !!! Kan verkligen rekommendera en sån där stor konfettibomb. Höll sig i luften rätt länge och det blev ett golv täckt med guldremsor. Superläckert! Sen, när han var klar... då var det äntligen dags att öppna alla presenter! Ni ser, vilket tålamod =)
 
Då var det här kalaset över! Har en nöjd kille som är 6 år och känner sig väldigt stor! 
 
Grattis på födelsedagen! Första bilden på 6-åringen
 
William älskar ballonger
 
Här är tårtan som vi har bakat tillsammans =) Så kul att involvera barnen i kalasfixet. 
 
Barnen fick pimpa sina muggar med klistermärken och William var väldigt fokuserad. Charlotta var också med på kalaset. Fantastiskt skönt att få hjälp på kalast
 
Barnen var så fokuserade och det var väldigt spänannde under hela spelets gång
 
Såååå glada barn =)
 
Prisutdelning efter racingsspelet
 
Elion snart klar med städningen
 
I Lego-rummet och är stolt över sig själv som har byggt upp sin nya robot samt lärt sig programmera
Kommentera inlägget här: