Motivation och prioriteringar

Det är riktigt tufft vissa veckor. Vi båda har så mycket att göra på jobbet och när vi kommer hem från jobbet, vill vi självklart umgås med barnen. När de har gått och lagt sig så är vi väldigt trötta. Jag skulle så gärna vilja prioritera träningen, men slutar ändå att jag ligger i soffan och sedan däckar. 
 
Vissa veckor funkar det jättebra. Jag tränar 2-3 dagar i veckan och sedan blir jag förkyld eller när min Prins jobbar mer intensivt och jag måste ta barnen mycket mera, då orkar jag inget mer. Sedan finns det hundra andra saker som jag också vill göra. 
 
Det här med att balansera allt man vill göra, är väldigt svårt. Jag är i alla fall glad att vi kan balansera jobb och familjeliv, det vill säga jobba, hämta och lämna barn och umgås med våra underbara två. Ja, vi hinner till och med umgås lite med varandra också. 
 
Eftersom jag tycker att det är svårt att prioritera träningen, försöker jag nu att inte hetsa upp mig för det här och får ångest osv. Tänker att jag ska vara glad de gånger jag har kunnat träna och sedan fokusera mer på kosten. Kosten har ju egentligen ingenting med tid att göra. Äta måste jag ändå göra =)
 
I söndags kunde jag träna på balkongen! Så himla skönt var det
 
Lättlagad mat. Bar sånt jag gillar =)
 
Fin utsikt från balkongen när man gör plankan =)
Kommentera inlägget här: