Visdomstand

Igår skulle jag egentligen ha dragit ut en visdomstand. Jag hade verkligen laddat upp för det, men när jag väl kom dit och han skulle prata om alla risker och mer eller mindre avrådde mig att göra detta nu. De har nämligen stängt hela juli och skulle jag få en infektion, vilket ändå var 15% risk, så kunde jag inte få någon hjälp. Jag skulle få vända mig till akuten och ni vet ju att det kan ta flera timmar innan man får någon hjälp. 
 
Så vi flyttade fram allting till slutet på augusti. Det konstiga var att ingen hade berättat för mig att detta var inget bra tillfälle att dra ut en visdomstand, då de har semesterstängd bara två dagar efter min bokade tid. 
 
Lika bra, det är ändå snart semester. Vore dumt att chansa, att ha ont, inte kunna äta ordentligt och framförallt inte ha roligt när vi ska åka iväg med barnen på olika aktiviter. 
 
Apråpå semester! Jag längtar verkligen! Idag besökte vi vårt nya kontor och allt är supersnyggt! Tekniken funkar, min plats och min flyttlåda är på plats. Ser fram emot att få flytta in. Jag har i princip inget kvar att göra inför semestern. Idag kunde jag till och med kom hem tiiidigt! Jag gick redan vid klockan 14. Tycker att jag förtjänar det, så mycket övertid som jag har samlat på mig under året. De dagarna Charlotta hämtar barnen, det är då jag kan jobba över. Tiden är egentligen tänkt till att jag ska hinna jobba lite, träna, gå på ärenden eller umgås med en vän eller min Prins. 
 
Nu ska jag planera Williams kalas =) 
Kommentera inlägget här: