Lyckad kväll igår

Har haft svårt att komma in på bloggen, därav har det ekat tomt idag =)
 
Igår hade vi våra vänner på middag! Vilken mysig kväll! Vi satte menyn bara kvällen innan. Den här gången tänkte vi "inte potatisgratäng och kött, igen". Vi har bjudit på det så många gånger tidigare, för vi vet att de gillar det. Kom på bästa idén att bjuda på Prinsens fantastiska lasagne, men då kom vi på att Sara är glutenintolerant och inte ens glutenfria produkter kunde hon äta. Så plan B, med hemmagjord pizza, tacos och någon annan pastarätt gick bort direkt. Ja, det fick bli potatis och kött =)

För första gången i mitt liv, gjorde jag hasselbackspotatis och Prinsen gjorde pepparsås för första gången! Till det blev det oxfilé och god sallad till. Jag gjorde till och med stekt sparris. Aldrig gjort det tidigare. Blev så impad när Mela bjöd på det senast. Det var inget svårt, men jag är så dålig på att laga mat, så allt är svårt =)
 
Till efterått blev vår hemliga dessert! Måste upplevas för att förstå =) Sex flaskor senare, somnade jag gott i vår säng. William vaknade strax innan Andreas och Sara gick, så det var bra tajmat. Mådde sådär när jag vaknade vid kl 6, men det gick över efter en resorib. Åkte ner till stan för lunchdejt med bästa Frida. Hoppas ni har haft en minst lika fantanstiskt helg! =)
 
 
Kommentera inlägget här: