Vi börjar med sovrummet

Tidigare har våra sovrum varit ganska romantiska och ljusa. Senaste sovrummet har det varit vitt vitt, ljusrosa och ljusgrått samt mycket fluff. Nu är jag bokstavligen VÄLDIGT trött på det. Ser fram emot ett mysigt och ombonat sovrum med mycket färg. Jag tänker mig att basen är blått, och matchar det med gråblått, laxrosa, mässing och läder. 
 
Har köpt den här snygga nattdukslampan. Det här blir nog första gången vi kommer att ha nattduksbord på varsin sida av sängen. Tidigare har vi alltid behövt prioritera andra möbler, såsom sminkbordet vi har nu eller en garderob. Ska bli riktigt bra med att få det mer enhetligt och symmetriskt =)

 
Idag har vi även provmålat lite. Köpte två olika testburkar med två stycken gråblåa nyanser. Köpte några träskivor, för att måla på. Det är ett hett tips! Då kan man flytta runt skivan i olika rum och olika ljus för att se hur färgen ändras på grund av olika ljuskällor. Jag hade först tänkt mig en mörkgrå färg, men tror att det kommer bli alldeles för mörkt. Rummet är inte superstort och när det blir för mörkt, kan det kännas mycket mindre. Tror på blågrått, lite ljusare för en behaglig känsla =) Ska visa sen =)
 
Har redan börjat ta ut de ljusrosa detaljerna, såsom mina Glossybox som jag älskade att ha framme. Nu har jag bytt ut de mot marinblåa boxar. Ja, jag vet. Jag bara älskar boxar och tycker att det är en så snygg inredningsdetalj. Har även köpt en liten mässingbricka där jag har ställt nya ljushållare från Ittala Kivi. 
Vår älskade Eos fjäderlampa får vara kvar och min älskade rosettkrok från Svenskt Tenn får också vara kvar =) Nu ska det väljas gardiner och tavlor.
 
 
 
Kommentera inlägget här: