Så många val

Vårt hus är ju färdigbyggt redan. Trots att det är en nyproducerad bostad, och vi blir första ägaren, fick man inte välja inredningen. Allt är målat i Stockholms vit, köket och badrummet är redan klart! Är i alla fall väldigt glad för att det påkostad inredning. Pratade med en av säljarna idag då vi var i huset och skulle göra mätningar. Han berättade att de verkligen har valt allting med omsorg. Köket är till exempel från Ballingslöv och badrumsinredningen är från Hansgrohe =) Allt går verkligen i vår smak, vilket är väldigt skönt. 
 
Köket hade kunnat ha fler skåp och vi funderar på att bygga till. Just nu fokuserar vi på att platsbygga vår klädkammare och barnens garderober. Sedan ska det målas om hela huset. Från Stockholms vit till förmodligen en vit färg som inte gult eller blått. Sedan funderar vi på tapeter i barnens sovrum, någon snygg färg i sovrummet och vardagsrummet. Sedan kan vi flytta in. Efter inflytt ska vi känna efter gällande köket och sedan bygga skåp inne i tvättstugan. 
 
Jag har redan hunnit ändra mig tusen gånger. Är inne på mörkgrått i sovrummet, men samtidigt är det ju så behagligt med någon gråblå nyans som jag älskar så mycket. Den här gången måste vi undvika ljusgrått, då vi har haft det i två lägenheter redan =) 
 
Har en lista på alla inköp som måste göras. Bara det att välja en toarullehållare är jättesvårt tycker jag. Får sån beslutsångset. Tänka sig att det tog 20 minuters visning för att bestämma sig för ett hus för flera miljoner, men att vi inte klarar av att välja smådetaljer =)
 
Vad tycker ni? Dessa färger gillar jag, till sovrummet =) Lånade bilder från google
 
 
Kommentera inlägget här: