Platsbygga klädkammare & Garderober

I vårt nya hus kommer vi att ha en klädkammare i anslutning till vårt sovrum. Just nu ekar det tomt därinne och vi får helt välja fritt hur vi ska inreda den. Jag älskar ju IKEAs PAX, men med deras standardmått så blir det inte så bra. Vi har tittat på Inaria, som vi har nu i den garderoben vi platsbyggde innan vi flyttade in. En av de bästa investeringarna vi har gjort!! Sedan finns det Kvik, Lumi, Ballingslöv... jag kan inte bestämma mig. Det är alltid någonting som inte känns rätt. När man ska platsbygga, då måste det kännas rätt. Det är ju inte så att vi bara river ut allting och börjar om. 

Vi har inte så lång tid på oss att betämma oss, då leveranstiden kan vara upp till åtta veckor. Vi har i alla fall valt ut hantverkare =) Vi valde samma som vi hade förra gången. Den bästa av dem alla! Eller i alla fall de enda vi känner till. När vi köpte den här lägenheten skulle vi måla om till "våra" färger och platsbygga garderoben samt sätta upp en tapet och var så nojjiga över att välja fel hantverkare. Har hört alldeles för många skräckhistorier. Min granne skulle vara lite snäll mot sina hantverkare och köpte fika till dem, och så tog de betalt för den tiden.
 
Vi är så glada att vi får hjälp av samma igen! De är så himla gulliga och förstår exakt hur jag vill ha allting (och så röker de inte, haha... men jag tycker faktiskt att det är jättejobbigt med människor som röker). 
 
 
Och så var det här med färger igen... vitt inredning, någon snygg färg på väggen? Eller köra lite mer trä, eller mörkgrått, för en varmare känsla? Tycker att det är lite lyxigare med någonting annat än bara vitt. Fast det är ju så enkelt och stilrent! 
 
Kommentera inlägget här: