När ska vi hitta drömboendet

Idag har vi varit på visningen och blev väldigt kära i planlösningen. Området känns väldigt trevligt. Är dock lite orolig för den något branta backen upp till garagerna. Tänker på vintern när det är halt. Kanske går att bygga en trappa? Förmodligen kommer vi inte behöva någon barnvagn nästa år. Det är ju en ny föreningen och det är vi som kommer vara en del av den, så tror jag att mycket mer kommer att förbättras gällande gården. Det finns fem hus, varav 4 garage. Så det hänger nästan lite på garaget! =) 

Huset kändes vi i alla fall väldigt bra planlösningens mässigt. Den är så nära drömplanlösningen vi kan komma, bara det att den är inte speciell stor. Däremot kändes den mycket större än vad det såg ut som. Vi fick ändå en väldigt bra magkänsla och vi kunde absolut tänka oss bo där. Vet dock bara inte om barnen kanske kommer tycka att rummen är något små. Endast 7 kvm, men den har en inbyggd garderob i alla fall. Lösningen skulle vara dela upp vardagsrummet där nere och få ett extra rum, och slå ut väggen mellan de två små. Så det går ju att bo där i alla fall många år till.

Vi har insett att hur mycket vi än älskar vår nuvarande lägenhet, med läget, utsikten, den mycket öppna planlösningen med våningskänsla (optimalt vore ju att köpa grannens lägenhet, men det kommer troligtivs aldrig ske), kommer den om några år ändå kännas för liten för våra två pojkar. Lilla sovrummet kan man inte ens få plats med en vanlig säng. Det får plats, men då hamnar garderoben på en annan väg och allting känns inte helt rätt helt enkelt. 

Vi tänkte att barnen fortfarande skulle få dela rum, och Elion har längtat efter en våningssäng och det skulle passa perfekt i ett av de små sovrummen. Våra nuvarande två sängar får ändå inte plats, utan att det ska kännas väldigt trångt. 

Ja, det är gångavstånd till buss och förskola. Det är nära överallt. Vi tar oss till Arlanda, MOS, Barkaby väldigt enkelt med bil =) Nu ska vi bara sova på saken lite! Huset är i alla fall reserverad till oss till imorgon =) 
Kommentera inlägget här: