Härlig helg

Idag har vi varit och kika på hus igen. Våra vänner var här igår och de har signat upp sig för en nyproduktion i Nynäshamn. Det kändes först väldigt långt, men 45 min pendel in till stan var ändå ok. Vi funderar fortfarande, men hittar inget bra hus. Det huset de har köpt är lite för litet för oss och planlösning är inte riktigt vad vi hade tänkt oss. Är så himla glada för deras skull och jag hade mer än gärna velat bli grannar med dem! 

Området känns helt underbart. Vi har tittat på Huddinge tidigare, men allt känns så "förort". Inget fel med det, men för oss är känslan väldigt viktigt. Området måste kännas bra! 

Det är så himla svårt. Vi har hittat ett perfekt hus och en perfekt gård, bästa planlösningen! MEN, det ligger sååååå långt bort, att det inte ens går att kompromissa längre. Vi kommer dock ner i kostnader och då kan jag tänka mig att jobba 70% för att hinna hem och hämta barn osv. Det skulle inte fungera att sluta kl 15.30 och sedan hämta kl 16 om jag ska bo så långt bort från mitt jobb. 

Helst vill vi ha en enplansvilla, men inser att det är jättesvårt att hitta en tomt för att kunna bygga ett sånt. Finns knappt såna hus nyproducerade.... 
 
Vi letar vidare! =) Såhär ser i alla fall drömplanlösningen ut om vi ska ha tvåplanshus =) 
 
 
Kommentera inlägget här: