Egentid med Elion

Sedan i tisdags har Elion varit ledsen när jag har gått till jobbet. Det har i princip aldrig hänt tidigare. Vi har fått kramats läääänge, innan jag får lämna hemmet. Sedan verkar han vara glad och tycker att det är roligt att gå till förskolan.Han vill följa med mig till jobbet säger han och jag lovade att han skulle få göra det på fredag, alltså idag. 

En mycket Elion fick hänga med mig några timmar på jobbet. Sedan ville han äta lunch på Friday's. Han ville åka hem sedan, men jag kom på då att han har ju pratat om i några dagar att han så gärna vill klippa sig. Vi har en frisör precis vid vårt hem. Vi har testat en annan frisör tidigare, men då har han blivit ledsen och fick klippa sig i mitt knä. Idag var han verkligen taggad när jag sa att vi skulle leta efter en frisör. Första vi hittade hade inte tid, men Elion vägrade gå därifrån. Han stod där länge och bara tittade, sedan gick vi till en annan frisör. Då hade de drop-in-tider och Elion blev jätteglad =) Han fick kortare hår, ny frisyr och blev stylad för första gången. Tidigare har han inte velat det, men idag tyckte han att det var jätteroligt. Mammas Älskling börjar bli så stor =)
 
En selfie när vi gick till mitt jobb =)
 
Glad kille =)
 
Beundrar sig själv i spegeln. Damen bakom tittade flera gånger på Elion och sedan sa hon att han var så himla snäll och lugn när han klippte sig =)
 
LIte vax i håret som pappa brukar ha
 
Ser ut som en tonåring
 
Snygga frisören, så himla roligt att han gillar att klippa sig
 
Det här gör vi om igen, mamma!
 
Kommentera inlägget här: