Blåa toner hos Day Home 2017

Just nu är det verkligen mycket inredning i mina tankar. Vi har tillträde om ca två månader och då ska allting vara bestämt! Så fort vi har fått våra nycklar ska våra hantverkare komma och sätta igång med målandet, tapetseringen och bygga våra vår klädkammare samt barnens garderober. Nu funderar vi även på att bygga skåp inne i tvättstugan. Vi får se hur det blir! 

Jag velar fortfarande gällande färg. I vårt sovrum är jag fortfarande inne på gråblått och det känns helt rätt just nu. Vi ska ta med vår färgskiva som vi har målat och ta med till huset för se hur färgen blir i olika ljuskällor. I klädkammaren är jag lite inna på laxrosa (är lite såld på den färgen just nu). Skitsnyggt mot grått =) 

I vardagsrummet funderar jag fortfarande på grått, men ååh, vi har ju haft samma ljusgråa färg i två olika lägenheter redan. Ska vi välja samma igen? Väldigt snyggt och passar till A L L T ! Eller ska man välja en mörkare ton? Vet inte om jag vågar välja en annan färg, eller? Day Home presenterade bland annat blåa toner för i år. I pojkarnas rum kommer det i alla fall bli blockrandigt, i blå vitt. Jag bara älskar det, kan inte leva utan randigt hahahaha... 
 
 
Natalia Richardson:

Stort grattis till huset.
Jag tycker att ni ska ta samma färg som ni haft,i dom två andra hemmen i erat vardagsrum.
1 ni vet att det är snyggt och passar till allt
2 Ni vet att ni tycker om det,ni vet att ni trivs med denna färg.
3 Ni kan alltid förändrar med andra färger på kuddar filtar m,m
4 Detta är ett helt nytt rum. Så det kommer inte bli samma som i dom,andra rummen.
Lycka till nu,ska bli kul att få se. Hur det blev sen,kram.

Kommentera inlägget här: