Flyttankar

Det är ju inte så att vi riktigt funderar på att flytta, men sedan kan ju inte jag sluta Hemnetknarka! =) Vi tycker inte att vi bor för trångt och vet att vi kan bo här minst några år till. Barnen kan få varsitt sovrum, när de inte längre vill sova tillsammans och lekrummet inte behövs. Det är öppna ytor och gott om plats för lek, sällskap och vi älskar vår lägenhet. 

Vi har funderat på hus, friliggande villa, radhus... vi har till och med funderat på att bygga ett då vi är väldigt kräsna. Helst vill vi ha en enplansvilla, men när barnen är äldre har vi kunnat tänka oss tvåplanshus. Vi har kikat på hus och antingen har det varit alldeles för dyrt eller så har det bara inte känts värt det. Vi bor som sagt rätt stort (Stockholmsmått), och ett hus som kostar många mlljoner mer, men inte blir så mycket större känns inte helt rätt. 
 
Ett litet radhus går alltså bort, då vi lika gärna kan bo kvar i lägenhet känner vi. Vill ha ett stort hus, med stor gård samt altan, men vill inte bo alltför långt bort från stan. Det är så svårt att veta om man trivs på ett annat område och vi älskar vår förskola samt närheten till allt. Så vi väntar på att det ska dyka upp ett drömboende som kanske inte kostar skjortan =) 
 
Igår var det en sån dag! Vi tror dock att vi kommer förlora budgivningen. Hoppas gör vi i alla fall. Hittade en etagevåning knappt 10 minuter från där vi bor. Det är på vägen till förskolan, vilket betyder att det blir supernära vid lämning. Idag går vi till förskolan, går tillbaka "hem" för att ta bussen. Nu blir förskolan påvägen. 

Huset är relativt nytt, byggt sent 90-tal och det har verkligen huskänsla! Stora ytor, stora sovrum, en stor uteplats med direkt anslutning till stor gräsplan. Spa-avdelning med bubbelbadkar och bastu, som min Prins blev väldigt kär i. Han tjatar verkligen på att vi ska sätta in ett bubbelbadkar. Nu får han dessutom bastu också! =)
 
På övervåningen finns en stor balkong. Solläge både från uteplatsen och balkongen. Massa förvaring, då det är klädkammare till de flesta rummen. Två stora badrum totalt =) 

Lite fel tajming som vanligt, men så har det varit varje gång och det har ju gått bra. Elion var inte lika glad på det här med flytt, men han sa att han älskade badkaret När han sedan insåg att vi kunde ta med alla våra saker, så tyckte han att vi absolut kunde flytta =) Kolla in alla fina bilder, lånade från Hemnet.se. 
 
Barne blev fascinerade av glasgolvet, då man kunde se när på nedervåningen. 
 
Natalia Richardson:

Åh vilket underbart fint hus,förstår att ni la ett bud på detta,kram.

Natalia Richardson:

Åh har ni hört något?
Man blir ju så nyfiken om ni vinner budet,kram.

Kommentera inlägget här: