13 år tillsammans med min kärlek

För 13 år sedan, i slutet på mars var jag en riktig partypingla och då bodde jag i Skövde. Jag var ute med mina vänner på fredagskvällen, som slutade med efterfest hemma hos mig. Jag har vaga minnen från den kvällen, men dagen efter minns jag att jag mådde skit. Baksmällan var verkligen inte kul. Jag vaknade upp i panik, för att jag inte hade koll på tiden. Hade ju ett tåg att passa. Jag hade lovat min vän Martina att åka till Örebro på inflyttningsfest. 

Det var nästan så att jag ville avboka i sista stund, men bestämde mig ändå för att åka. Inte särskilt festsugen satte jag mig på tåget och såg fram emot en lugn kväll. 
 
Det var väldigt mycket folk, och jag kände knappt någon. Var inte heller särskilt social, men försökte i alla fall att vara trevlig och hälsade på alla. Ett par timmar då festen hade kommit igång, så ringde det på dörren. Jag gick för att öppna och där stod han. Det var som en blixt som gick igenom kroppen. Tänkte för mig själv, att han vill jag ha resten av mitt liv. 

Vi fick bra kontakt på festen och fastnade i soffan. Ja... det var ju så det började... I den blåa soffan! Vi träffades igen 10 dagar efter festen. De var den 2004 den 7 april. Så från den dagen har det bara varit Du och Jag <3
 
Idag, 13 år senare har vi gift oss sedan några år tillbaka och har två underbara barn. Jag Älskar Dig och vår familj mest i hela världen <3
 
I vår första lägenhet som vi köpte. 
 
Vi var på Målarfest hos en kompis - studietiden i Linköping
 
På våra vänners bröllop, då Elion låg i magen. 
 
Flög privatflyg i miniplan hem till Sverige från Åland
 
25årsfest hos bästa Mela
 
Och här var soffan. Hittade en gammal bild =)
 
 
Kommentera inlägget här: