Njuter för fullt

Inser att "bebistiden" är snart över. William är fortfarande vår bebis, men egentligen var nog bebistiden över för längesen. William lärde sig allt mycket tidigare än Elion. Redan nu pratar han massor och han artikulerar fint och gör sig förstådd. LIte då och då kommer det långa avancerade meningar. Tänk så olika barnen är. Elion började prata "på riktigt" när han var runt 3. William härmar allting vi säger, särskilt allt Elion säger. Minns någon gång vid nattning då William säger till Elion "Elion, blunda! Sov!", hahah... Gissar att han har fått det från mig. Vissa dagar, när Elion vägrar sova på över en timme och jag börjar få smått panik, och då blir jag desperat. Tur att det är väldigt sällan det händer! 
 
William är nästan lika självgående som sin storebror. Han kan klä på sig, klä av sig, äter själv... ja, gör det mesta själv (som han får göra). De kan sina rutiner och vi involverar de i allt, så det blir mindre frustration. William är nämligen i en period "jag kan själv" och Elion är mer "jag vill vara först". 

Alla bebissaker är mer eller mindre ute ur lägenheten. Det är väl bara skötbordet som fortfarande är på plats. Samtidigt som jag kommer att sakna den här tiden och jag saknar redan den allra första bebistiden, så tycker jag att det är så himla skönt. Allt är så mycket enklare nu. Jag kommer nog alltid sakna bebisbubblan. 
 
Just nu njuter jag för fullt! Tycker att den här tiden är den bästa tiden so far. De är så himla roliga och de är så gulliga mot varandra (när de väl är det, hehe....) och Elion säger så roliga saker och William är i sin lilla värld. Ibland har jag lust att vara föräldraledig igen. Vill verkligen inte missa en enda minut med dem, men jag inser att de behöver den här stimulansen på förskolan och framförallt lär de sig väldigt mycket bra därifrån. William älskar förskolan och Elion börjar få kompisar. Ja, han har till och med varit på playdates! Det är så himla gulligt!
 
Mina gosungar! Får verkligen passa på att gosas, kramas och pussas massor nu medan man får =) 
 
Att ta bort tandtroll är roligt
 
Jag kan själv
 
Säg aaaahhhh.... säg iiiihhh
 
 
Natalia Richardson:

Åh så stora dom blivit.
Ja passa på att gossa snart är dom tånåringar ha ha.
Undrar om du gör bloggdising än? Bara en elkel till mig.

Kommentera inlägget här: