Grattis William 2 år

Vi har haft semestermode nu i några veckor och då har jag inte varit lika aktiv med teknologin =) Överhuvudtaget har jag inte varit lika mycket ute på sociala medier. Nu när jag jobbar så vill jag verkligen vara med barnen så mycket som möjligt och kvällarna, ja... då vill jag gärna ha lite egentid eller Prinstid. Tänkte att jag ändå vill dokumentera de stora happenings i livet!

Vår lilla lilla har blivit stora killen nu. William fyllde 2 år förra veckan. Vi valde inte att ha något kalas. Hade inget för Elion heller när han fyllde 2 år. Den här födelsedagen kommer William att vara mer med om vad som händer och ha uppfattar allting mycket mera än när han fyllde 1 år. Tror att det blir väldigt mycket för honom om vi hade ett kalas och mycket folk. Nu hade vi födelsedagsfika med närmaste familjen. 

Så glad William blev när han fick se stoooora paketet! Han fick ett gigantiskt stort paket Lego Duplo. Det är bland det bästa han vet =) För mig kommer han nog vara bebis ett tag till, men oj så stor han har blviit när vi tittar tillbaka på bilder. Han kan så mycket och är en riktig pratkvarn! Mammas Älskling!
 
 
 
Kommentera inlägget här: