Jobbstart

Då är dagen snart här! Imorgon börjar jag jobba igen. Efter tre år hemma ska jag tillbaka till jobbet. Det känns lite läskigt och väldigt nytt. Det känns dock lite skönt att få göra någonting annat också, men jag kommer sakna mina barn så himla mycket! Jag har ju bara tänkt på barnen och hemmet under tre års tid!! 
 
Jag är så glad över att jag tog det beslutet att få vara hemma med barnen och jag är så tacksam och lycklig över att jag har fått vara med mina barn under deras första år. Ingen av dem skulle behöva börja på förskolan för tidigt. Det tog ett tag innan vi kände att Elion skulle vara mogen för det, så vi väntade in honom. Han fick börja tre dagar i veckan när han var 1 år och 9 månader och det gick jättebra. Inskolningen gick super och han har utvecklats massor sedan dess! =) Nuförtiden vill han knappt följa med oss hem. 
 
Med William blir det nog förskola lite tidigare än brorsan, då han springer och klättrar utan problem. Dessutom gör han sig förstådd väldigt bra. Han pratar och säger vad han vill. Vi har ju hängt så mycket på förskolan, så han är nog rätt så tjenis med pedagogerna redan =) 
 
Planen är att min Prins ska vara hemma med William fram till och med nästa sommar. Vi har haft möjligheten att vara hemma hela familjen från och med april i år. Vilken lyx det har varit! Elion har förvissa gått på förskolan under den här tiden (halvtid), förutom under sommarlovet. Tyckte att William behövde få lite egentid med oss och att jag och min Prins också skulle få lite mer tid tillsammans. 
 
Jag ska jobba 80 procent, så det blir inte alltför långa dagar. Det känns ändå skönt. För Elion betyder det att jag kommer hem en timme efter honom. För William blir det lite en större förändring, men han klarar sig nog fint. Det har gått bra alla gånger jag har varit borta. Det är bara på kvällarna han är extra mammig. 

So, wish me luck! Mitt nya liv börjar imorgon!!! 
Kommentera inlägget här: