Soliga dagar

Soliga dagar på våren innebär pollen, vilket gör att jag inte alltid kan uppskatta vädret lika mycket som jag skulle vilja. I år har jag faktiskt inte mått lika dåligt som föregående tre år. Värst var när jag var gravid. Inte fick jag ta vilka mediciner jag ville. Jobbigast var nog hostan och astman. Jag trodde bokstavligt att jag hade hostat sönder ett revben, men det var "bara" en inflammerad muskel kring ett revben precis vid bröstkorgen. Nu hoppas jag att på att slippa att må så extremt dålig. Som sagt, hittills har det känts ok. 
 
Det är så himla nice väder nu. Har handlat lite vårnytt och sommarnytt till barnen. Nu är det bara sandaler som saknas. Hittade några rätt så snygga på H&M, till William. Idag tänkte jag om jag skulle ta ut Williams åkpåse. Måste bara på komma på ett sätt att göra det lite bonat. Får plocka fram filtarna =) Det är fortfarande lite kyligt på morgonen och på kvällarna. Vill ju inte att lillPrinsen ska frysa. 
 
Ska passa på att städa lite nu. Vi har ingen städerska längre. Har avslutat vårt abonnemang. Prinsen är ju hemma, så vi har faktiskt tid att städa och ta hand om barnen samtidigt =) Dessutom saknar vi vår Anna, som har slutat. De andra två som kom var inte ens i närheten så bra som Anna. Nåväl, nu får vi hjälpas åt här hemma istället =) 
 
Jag och Elion provar nya solisar. Detta är ett par Raybans för kids =) 
 
Kommentera inlägget här: