Utvilad

Idag har vi varit hemma hela dagen, med undantag för lämning och hämtning på förskolan. Har varit inne i stan och gjort ärenden hela veckan, så idag vill jag bara vila. Dessutom har jag inte sovit på några veckor. 

Igår blev jag desperat! Det är sällan jag blir det, men det började bli jobbigt att inte få sova mer än en timme åt gången. Så, vi la William inne hos Elion. Vi märkte på Elion när han var åtta månader att han blev störd av oss. Han sov väldigt dåligt när han sov i samma rum som vi, men sedan han fick sova i sitt eget rum så vaknade han inte lika ofta och sov mycket bättre. Tänkte att det var så med William. Vi vet att hans tänder stör honom och han är säkert i någon utvecklingsfas och i och med det kanske han även är lite mer lättstörd. 

Ja, vad hände! Han sov jättebra! Vaknade bara tre gånger! Rena lyxen jämfört med tidigare. Jag fick flera timmars sammanhängande sömn. Han vaknade inte 04.35 och var superpigg, utan sov ända till klockan sex! Wow! Vi får hoppas att detta inte bara var en engångsföreteelse =) Håll tummarna =)

Tycker egentligen att det är liite tidigt att flytta in honom, men trivs han där så =)=)
 
 
Natalia Richardson:

Å så härligt gumman. Att du fick sova i flera timmar i sträck.
Hoppas det fortsätter så.
Hinner du inte läsa och skriva i andras bloggar nu för tiden?
Trevlig helg,Kram.

Kommentera inlägget här: