Veckans Elion

Det har varit fint väder, så vi har varit ute och busat. För första gången kunde jag sätta Elion i en gunga (utan att han har gråtit hysteriskt). Att gunga har verkligen inte tillhört favoritsysslorna. Ruschkana har varit mycket roligare, men i veckan som har varit tyckte han att gungorna såg ändå lite intressanta ut. Ja, det var roligt i cirka fem minuter, sen ville han inte mer =) Sötnos! 

Vi har varit och köpt lördagsgodis! Vi har inte lördagsgodis som rutin, men i och med jag blev sugen på något surt, så fick även Elion också. Det blev tre Malaco-fiskar =) Han är så söt när han ska äta godis. Han kommer fram till mig och säger "Snälla, mamma", pussar mig på munnen och ser förväntansfull ut. Sedan säger jag varsågod och han säger tack...  Elion är inte så mycket för sött och han får knappt äta sött här hemma, så det mesta vet han inte ens vad det är. Försöker skona hans tänder några år till =)
 
Sedan har vi varit på kalas! Finaste L fyllde 2 år! Det var ett mysigt kalas med mycket värme. Jag gåt världens godaste tårta!! Yummie!! =) Dumma jag tog ju fel på tiden, så vi var 2,5 timme för tidiga. Som tur var, var vi nära ett shoppingcenter. Där fick vi spendera lite tid. Vilken tur vi hade. En barnbutik hade nyöppning, så det blev gratis fika, fiskdamm och massa rabatter =) Vi missade ballongerna, men pappa Prinsen fick klättra lite och sno en som hade flugit upp i taket. Ja, vad gör man inte gör sina barn. 
 
En mysig vecka har det varit och den här veckan ska vi gosa med vår finaste Mela! Äntligen =) Och vet ni, hon ska bli mamma!!! <3<3<3
 
Gungeligung...
 
Elions påse, mammas påse... 
 
Nackkudde är ju ett måste när man ska titta på paddan
 
Snygga outfiten med den obligatoriska Angry Birds-väskan
 
Yay, jag fick en ballong
 
 
Kategori: Elion, Min vardag; Taggar: barnkalas, baby, bebis, barn, minirodini, lacoste, randig, ballong, adidas, barnkalas, kalas, fest, snygg, outfit, style
Kommentera inlägget här: