Inskolning del 2

Då var inskolningsveckan över =) I torsdags lämnade jag Elion för första gången helt själv på förskolan. Dagen innan och på torsdagsmorgonen pratade vi väldigt mycket om förskolan, att jag inte skulle vara där med honom och så vidare. Det kändes som om han greppade det. Det gick ju faktiskt väldigt bra. Han grät inte när jag lämnade honom hos sin ansvarspedagog och han var glad hela dagen. Han lekte, åt och sov =) Han vägrade att sova de gånger som jag har varit med honom, men när jag inte var där så slocknade han på fem minuter. Precis som hemma =) 
 
Oj så glad han blev när jag kom och hämtade honom! Då visste han att vi skulle hem. Han åt klart sin mellis (jag kom mitt i mellisen) och efteråt gick han iväg med mig för att hämta sina kläder. 
 
Elion ska egentligen bara vara på förskola tre dagar i veckan, tisdagar, onsdagar och torsdagar. Eftersom det var inskolning, så tyckte vi att han även skulle vara där på fredagen. Så på fredagen gjorde vi samma sak. Han blev liiite ledsen och gnydde lite, men det gick över på någon minut och sedan var han glad hela dagen. Allt hade gått jättebra. 
 
Oj så glad han var när jag skulle hämta honom. De hade precis dukat upp för mellis. Mellisen var lite försenad. Vi blev kvar där tills han hade ätit klart. Sedan gick han iväg för att hämta sina kläder och han gick fram till alla sina kompisar och vinkade hejdå! Så himla gulligt! 

Får se hur det går nästa vecka. Tror att det kommer gå galant. Förmodligen blir det lättare och lättare för mig att lämna honom. Det gör fortfarande ont i mammahjärtat <3
 
 
 
Kategori: Elion, Min vardag; Taggar: barn, förskola, dagis, söt, inskolning, familj, mamma, hjärta, kärlek, bebis
Natalia Richardson:

Härlig att det går bra.

Kommentera inlägget här: