Effektiv dag

Det gör fortfarande lite ont i mammahjärtat att lämna Elion på förskolan, men det går lättare för varje gång. Elion verkar gilla dagis. Varje kväll och morgon berättar jag att vi ska till förskolan och då ler han och nickar. Han blir inte ledsen när jag lämnar honom och så är han glad hela dagen. 
 
Idag så lämnade jag honom som vanligt vid 9 och tänkte att jag skulle ta en promenad ner till centrum. Tänkte att jag skulle hinna hämta ut mina paket innan jag skulle iväg till BVC strax innan lunchtiden. Mitt kära lokalsinne är ju katastrofal, så jag gick ju självklart helt fel. Virrade omkring bland massa hus och insåg att jag måste ha gått helt fel. Som tur var, var jag inte sååå långt borta från stan. Fick hjälp av google maps och sedan hittade jag.
 
Istället för en kvart, så tog det mig dubbla tiden att ta sig till stan. Som tur var, hade jag gott om tid. Det är ändå så lugnt på morgonen, oftast inga köer på posten. Fick dock en chock över hur stora paketen var. Hade helt glömt bort vad jag hade beställt ju. I det ögonblicket var jag glad över att jag inte hade vagnen i monoläge, utan jag gick direkt till stan med dubbelvagnen. 
 
Efter posten så var planen att åka till BVC. Vågar inte gå den här gången. Då insåg jag att man inte fick ta med vagnen in på BVC. Vad skulle jag göra med alla mina saker, tänkte jag. Jag hade ju fullt med grejer i vagnen. Förutom allt jag hämtade på posten, så hade jag massa annat också. Fick gå in i en butik och be om att få en stoor påse som jag kunde ha alla grejjer i, så jag smidigt kunde ta med det in till BVC sen. 

Gick en sväng till Apoteket, vid BVC. De är så himla trevllga där och de erbjöd att ta hand om mina saker medan jag var på BVC. Jättebussigt ju! =) 
 
William är nu två månader och väger 6490g. Det är ett halv kilo mer än Elion, när han var två månader. Oj, så mycket William har utvecklats. Han pratar massor och söker kontakt hela tiden. Får många fina leenden varje dag och han är väldigt intresserad av leksaker och annat roligt som rör sig. Nacken är väldigt stark och han kan hålla upp huvudet sedan ett par veckor tillbaka. Min Sötnos! Växer så det knakar!

Vilken dag!! =) Jag hann även med att fixa min trasiga mobilskärm idag. William har i princip sovit hela tiden. Han blev sedan väldigt pigg när vi skulle hämta storebror på förskolan =)
 
Min Plutt
 
 
 
Kommentera inlägget här: