18-månaderskontroll

Om tio dagar blir vår Plutt 1,5 år och idag har han varit på 18-månaderskontroll. Han klarade alla tester och var inte alls jätteledsen när han fick sin vaccination. Mamma stoltis!
 
Sötnosen är så himla duktig och han kan verkligen mycket nu. Ibland blir jag helt fascinerad över hur mycket han kan, som han egentligen inte borde kunna än. Han fick ett 25-bitarspussel i julklapp, från 3 år och han kan redan pussla ihop 15-20 bitar helt själv utan hjälp! Knoppussel tycker han är ganska tråkigt just nu. 

Vi har insett att han verkligen älskar att bygga ihop saker. Duplo är ju fantastiskt roligt, likaså BRIO-tågen. Han sätter ihop rälsen själv och så leker han med sina små tåg till. Däremot tycker han att klossar är rätt tråkigt. Det enda han gör med dem, är att hälla ut alla klossar ur sin låda och sedan lägga tillbaka allt i lådan igen. 
 
Idag fick vi hem spisen som vi har beställt. Tänkte att det skulle vara en rolig grej! Han älskade att bygga ihop den, tillsammans med sin pappa och när den var färdigbyggd så lekte han jättelänge med den. Så det blev en hit! Kanske han i framtiden låter mig laga mat i fred, hehe...
 
 Hinner inte alltid ta fram systemkameran för att ta några bättre bilder. Mobilen får duga, även om det är väldigt svårt att fånga Plutten på bild just nu. Han vill ju aldrig vara still =)
 
Kategori: Elion, Min vardag; Taggar: leksaker, barn, bebis, spis, mat, matlagning, spis,, micki;
Kommentera inlägget här: