Update

I måndags hittade jag äntligen det första plagget till Mini. Det blev en liten overall från Livly =) Supersöt är den. Blev lite ledsen att jag inte hittade något från deras superrea! Eller, ja... jag hittade massa fina klänningar i rosa! Jag höll i en klänning lääänge och det slutade med att jag hängde tillbaka den. Den var verkligen jättesöt, men vi vet ju inte vad det blir! Jag har i alla fall lyckats hitta ett påslakanset i mintgrön, från Garbo & Friends! Ekologiskt bomull! Perfa! Ska nog beställa ett till set, när Mini har kommit. 
 
Fick frågan om Elion förstår det här med bebis. Jag vet faktiskt inte. När vi frågar var bebis är, så klappar han ju på min mage. När han bökar på mig, så brukar jag säga "akta mammas mage, bebis ligger där i". Han vet ju vad en bebis är. Vi läser boken "äntligen syskon" för honom. Vi får hoppas att han inte blir alltför sotis när Mini kommer. Vi hade en 3-månaders bebis på besök förra veckan. Elion verkligen älskade bebisen och klappade försiktigt, gav den napp och så vidare. Han var verkligen kärleksfull! Han lät mig hålla bebisen i famnen och det gick jättebra. Annars brukar han vara rätt så sotis, så fort någon kramar mig.
 
Nu ska jag fylla i Elions "Äntligen jag - Mina första år" och sedan ska jag sortera papper, fixa tvätten, packa lite till i BB-väskan, ordna med Försäkringskassan... Får passa på nu när Elion ligger och sussar. För en gångs skull är jag rätt pigg vid den här tiden =)
 
Påslakansetet från Garbo & Friends - Gillar massor =)
 
Natalia Richardson:

Spänade att få se,vem som kommer ur din mage. Hann du göra allt när sonen sov?

Kommentera inlägget här: