Bugaboo Donkey Duo

Yay! Idag har vi hämtat ut vår nya barnvagn! Egentligen skulle vi hämta ut den nästa vecka, men valde att göra det tidigare. Tänkte att vi skulle få tid till att vänja oss vid den nya vagnen och framförallt måste Elion få tid att vänja sig vid den. Han utforskade den noga och det var inga problem att sätta honom i den. Vi har vart ute hela dagen och prokört vagnen. Än så länge känns det väldigt bra. Elion somnade ganska snabbt i vagnen och då måste den väl vara godkänd, hehe...
 
Sittdelen är ju i mycket mindre än vår Brio Go. Brion är ju väldigt rymlig. Sedan saknade jag verkligen det sköna gunget, men Bugaboon har många andra bra fördelar. Vi kommer nog trivas bra i den så småningom. Vi ska se hur det är att köra den som dubbelvagn. Idag använde vi den som singelvagn - mono. Det är ju en av de bästa egenskaperna som vagnen har. Att man lätt kan göra om den till en singelvagn när man vill. När Elion är på dagis sen, kommer jag inte vilja köra runt med en dubbelvagn hela tiden.
 
Vi har köpt vår vagn på Babyshop store (Sturegallerian). Måste verkligen säga att att de verkligen har fantastiskt service och supergullig personal. Köpte även till en del tillbehör samt nytt babyskydd, också på Babyshop. 
 
Det har varit en underbar dag! Perfekt väder, inte för varmt och inte för kallt. Alldeles lagom för gravida jag! Vi har fikat och shoppat massa fint, både till barnen och massa presenter. Många som nyligen fått barn =) Det är så mycket roligare att köpa småttingkläder än till sig själva. Jag har knappt köpt något till mig själv på jättelänge. Prinsen min fyndade förr några veckor sen, på MQ:s rea (Fältöversten). Han fick hem fyra par byxor, tre t-shirts, en jacka, en tröja och ett skärp. Helt galet! Det är ju en helt ny garderob!!! För en gångs skull var det lugnt i butiken, trots rea och så fanns alla storlekar inne. Ingen kö, ingen stress, bara lugn och ro =) 
 
Nu måste jag lägga ifrån mig datorn. Mini har börjat protestera! 
 
 
Bugaboo Donkey med den nya suffletten! Vilken tur att de han byta till den nya suffletten nu när vi köpte vagnen. Den går nämligen att förlänga, vilket den förra inte gick att göra. 
 
 
Минка} :

http://t3rg7sffxhxbczybrgkjlgjqk1j45jja8mrme5j3svmzqwk2ac.net t3rg7sffxhxbczybrgkjlgjqk1j45jja8mrme5j3svmzqwk2ac

ZHQc8OvyCaJ

Kommentera inlägget här: