Nyföddfotografering

Idag var vår fotograf hemma hos oss igen. Vi skulle ta bilder på lilla bebisen (är fortfarande velig gällande vad han ska heta) och jag hade visualiserat hur jag ville ha bilderna, men det går tyvärr inte alltid som man har tänkt sig. Det går inte att ge instruktioner till en 6 dagars bebis. 

Bebisen ville vara vaken 95% av tiden och ville inte alls göra som jag ville. Jag insåg att det var lika bra att göra som han ville. Tanken var ändå att dokumentera den här första tiden och då kunde vi lika gärna fota precis som han var, istället för att "stajla" om honom i olika positioner. Jag ville ha honom ihopkurad, men han ville sträcka på sig. Ja, han var så redan i magen. Spjärnade, så jag kände hur huvudet tryckte neråt samtidigt som fötterna sparkades mot mina revben. Tycker att bebisen känns mycket större än vad han är, just att han gärna sträcker på sig =)
 
Tror nog att vi fick till en del bra bilder. Det gick rätt så bra, trots att vi fick ändra om planen lite. Ah, just det... Plutten kissade på mig två gånger och var väldigt nöjd med livet. Sånt som händer! Hehe... 
 
Nu ser vi fram emot bilderna =)
 
En trött bebis efter dagens fotografering
 
Martina Manneh:

Åh vilken liten sötnos! <3 Det är så kul att de har sina personligheter redan i magen. Ska bli så spännande att se vad vår lilla filur blir för en person. Hen är väldigt bra på att kittlas i alla fall. Far runt som bara den där inne.

Kommentera inlägget här: