Förskola

Ja, jag säger dagis fortfarande! =) Idag har vi varit på informationskväll på ett dagis som vi står i kö till. Det vore verkligen super om vi fick plats där. Det är internationell skola, med förskola och grundskola. Många av pedagogerna är engelsktalanade och skolan är en av Sveriges bästa. Fick verkligen bra intryck av stället. 
 
Än så länge är det inte akutellt att Elion ska börja på dagis. Vi tänkte till augusti som tidigast. Egentligen vill vi inte ha honom på dagis förrän han är minst 2 år, men det känns som augusti är en bra inskolningsmånad. Annars måste han börja senare än alla andra och dessutom kan vi gå miste om platsen. 
 
Min Plutt, börjar bli så stor nu. Han kan så himla så mycket redan. Något som jag är lite överraskad över, är att han är väldigt ordningsam. Så tidigt alltså! Han städar nästan alltid efter sig. Lägger exempelvis tillbaka sina Duplo i sin låda och stänger igen den, efter att han har lekt med dem =)
 
Ser fram emot dagis! Lite grann i alla fall... men är väldigt glad att jag fortfarande har massa tid med min Älskling innan det börjar bli dags! 
Natalia Richardson:

Hej fina!
Hoppas att du ni mår bra? För min del går det upp och ner. Hoppas ni får plats på detta dagis ni vill ha prinsen på. Vännen jag fick hjölpp att få nytt utsende på min blogg. Är jättenäjd och glad över det. Förutom en sak hon visde ej hur man kodade eller vad man säjer,så det syns från mobilen om folk går in den vägen. Är det något du vet hur man gör?
Kram till dig från mig.

Kommentera inlägget här: