Ultraljud

I onsdags förra veckan var jag och min Prins på rutinultraljudet. Det är första gången vi fick se vår Mini. Det är en fantastiskt känsla att få se sitt lilla mirakel sprattla inne i magen. Vi var på två ultraljud när jag var gravid med Elion, just för att jag var så himla orolig i början. Den här gången har jag varit betydligt mycket lugnare och tiden har gått väldigt fort, så det var inte lika outhärdligt att vänta till vecka 18.  
 
Vi såg att Mini sög på tummen! Hur gulligt är inte det!!! =)=) Åh va vi längtar!!! Undrar vad det blir? En flicka? En pojke? Första gången jag var gravid ville jag ha en tjej, om jag hade fått välja. Just att jag mest kunde relatera till en tjej, men självklart spelade det ingen roll i slutändan vad det blev, bara vi fick ett friskt barn. Vi valde att inte ta reda på könet, men jag kände verkligen att det var en kille. Vår Knodd, som vi kallade Elion då. Ja, ut kom världens finaste kille! 
 
Vi tog inte reda på könet den här gången heller. Självklart är vi nyfikna och det skulle även vara rätt praktiskt att få veta vad det blir. MEN, det pirrar extra mycket i magen när vi inte vet och det är ju roligt med en överraskning! =) 
 
Det kommer bli 1 år och 8 månader mellan syskonen!!! =)=)
 
Martina Manneh:

Grattis ännu en gång! Så himla kul med en till!

Ulrika:

Jag tror att det är en flicka den här gången! De säger ju att man mår sämre med tjejer!? :)

FruSessan:

Ulrika: Tror du?! Det tror jag oxå, men man vet aldrig... Det blir en överraskning som sagt =)

Kommentera inlägget här: