Födelsedagsfika & snart Lucia

För några veckor sedan hade vi ett litet minikalas för Elion som har fyllt 2 år. Lillplutten har blivit stor. Han pratar mer och mer varje dag och han härmar allting jag säger. Ibland förstår jag inte alltid honom. Det är lite klurigt att förstå om han säger nåt på engelska eller svenska. Hans förskola är ju tvåspråkig =)

Elion blev väldigt glad över alla presenter han fick. Roligast av allt var ju självklart att få öppna dem och favoritpresenten kom från mamma och pappa. Han fick en alldeles egen gitarr. Den gick han och spelade på hela morgonen, ja i stort sett hela dagen! Han hade med sig den vart han än gick. 
 
Det är så roligt att se honom dansa och höra honom nynna och försök till att sjunga med när vi tar fram sångböckerna eller sätter igång Spotify. Senaste veckorna har han sjungit tipp tapp tipp tapp och gjort rörelser till det, även i sömnen, haha!! På förskolan håller han på att öva inför Luciaframträdandet. Tänk att min Sötnos ska vara med på sitt livs första Luciatåg =) Imorgon smäller det!
 
William sover nu och Elion är på förskolan. Jag ska nu ha lite egentid. Läsa en tidning, dricka lite glögg och bara gosa ner mig i soffan!! =)
Elion upptäcker att tårtan ser ut som hans ryggsäck =)
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: