Clearblue Tens

Jag hade så gärna velat ha en TENS-apparat vid förra förlossningen. När vi åkte in till BB och värkarna var intensiva, ville jag bara att min Prins skulle slå ihjäl min rygg. Jag hade så ont. Ville att han skulle trycka superhårt. Jag hade glömt av allt vi hade lärt oss på profylaxkursen. Sen blev det bättre, när jag väl kom igång med rätt andning- och avslappningsteknik. Det var även väldigt skönt med en vetekudde i ryggen. 
 
Jag fick väldigt ont i ryggen, ca två månader innan förlossningen. Jag har ju ett väldigt stillasittande jobb. Den enda vardagsmotionen jag hade var promenader på lunchen. Ett tag orkade jag ta trappor istället för hissen, men jag fick väldigt kraftiga sammandragningar, så jag slutade ta trapporna. 
 
Just nu känns ryggen ändå helt ok. Det är klart att vissa dagar är ryggen tröttare, t ex när jag har varit riktigt aktiv med Elion. Vissa dagar har jag visserligen vaknat upp mitt i natten och haft superont. Gissade på foglossning, men jag vet inte hur det ska kännas. 
 
Nu har jag skaffat mig en TENS-apparat från Clearblue. Vi får se om den är bra! Den var inte så dyr och kändes som en bra grej att ha hemma, utifall att =)
 
Någon som har testat??
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: