Blondinbella

Jag och vännina var på Blondinbellas föreläsning i tisdags! Det var väldigt inspirerande och det var verkligen roligt att lyssna på henne. Jag önskar att jag kunde tänka mer som henne, t ex vara mer positiv och inte tänka så mycket "tänk om...". 

Det är klart att hon vågade ta alla risker som fanns när hon var 14 år. Jag är i ett helt annat stadie i livet och jag har så mycket mer att "förlora". Egentligen är jag så trött på att göra saker för att det känns mest förnuftigt och alltid välja den trygga och säkra vägen. 

Jag blev som sagt väldigt inspirerad, men fick samtidigt ångest! Det är så mycket som jag borde ha gjort annorlunda, inte lyssnat på andra och följt min magkänsla. Som tur är, det är aldrig för sent! Jag vill nu välja att tro på Isabella att allt går! Den här gången ska jag följa min magkänsla och strunta i alla andra som inte tycker att jag ska ta några risker. Varför skulle jag välja bort tryggheten framför nåt som jag inte vet något om? Jo, för att jag kommer nog må mycket bättre av att ta den där risken än att stanna kvar i något som jag absolut inte tycker om. 

Jag och min vännina pratade efter föresläsningen, om att vi bara har ett liv och därför borde vi fokusera på sånt som gör oss lyckliga. Varför slösa ytterligare en dag åt någonting man egentligen inte vill göra. Ni som inte riktigt hänger med om vad jag syftar på. Det gäller alltså mitt jobb! Det är ett jättebra jobb, men det är så mycket som inte riktigt funkar där och det jobbigaste av allt, det är inte där jag hör hemma! Det är inte det jag vill syssla med resten av mitt liv. Jag har gett det en chans och jag har lärt mig massor, men det är dags att gå vidare nu. 
 
Jag får ta och fundera lite på framtiden, när min mammaledighet börjar lida mot sitt slut. Nu ska jag fortsätta vara lycklig och njuta av alla mina underbara dagar som mammaledig. Det är det bästa heltidsjobbet jag någonsin har haft! =)=)
Kommentera inlägget här: