Planerar namngivningsdag

Snart är det första april och det är dags för Sötnosens namngivningsdag. Det är en hel del planering kvar. Hittills har vi bara fokuserat på flytten och installerat oss här hemma. Det saknas fortfarande gardiner och lite mer inredning. Köket ska fixas med nya handtag till köksskåpen. Just nu är det såna dolda handtag och de är jättejobbiga. Så småningom ska vi även byta ut luckarna, men nu nöjer vi med att bara sätta dit handtag så det blir lättare. 
 
Alla rummen kommer inte vara färdiginredda till namngivningen. Sånt tar verkligen tid och jag vill verkligen hitta de speciella detaljerna som ska pryda rummen. Är i alla fall att vi har lampor i de flesta rummen =) Det börjar i alla fall bli riktigt fint i Elions rum. Funderar just nu på vilka gardiner som skulle passa i rummet. De ska vara vita, det är allt jag vet. Funderar på både hissgardiner och panellängder. Vill gärna åka till butikerna och klämma och känna. Svårt att bara klicka hem. Förhoppningsvis har vi gardiner till hans rum snart! Ser faktiskt liite kalt ut utan. För övrigt är det New England-inspirerat i hans rum, mycket ljusblått, marinblått och lite rött. Tjusigt är det =)
 
Än så länge finns det tid innan namngivningen, så gardiner borde vi ha hittat tills dess. Vi har inte tänkt ut något speciellt tema. Namngivning är väl tema nog =) Det kommer vara mycket blått hade jag tänkt mig. Köpte jättefina sugrör från Elliscorner.se som vi ska ha då. Hans ena prestent har kommit. Fick vänta i över tre veckor, men nu är den hemma och den är jättefin =)
 
Bild lånad från elliscorner.se
Mela:

Men gumman, det låter som att namngivningsdagen skulle va första april, men så är det ju inte ;) ser fram emot att komma upp till er!! Längtar massor <3

Fru Sessan:

Haha, det har du helt i Mela =) Jag tror jag tänkte mer på att OSA-datumet var då, hehe... Längtar massor =)=)

Kommentera inlägget här: