Separationsångest?

I snart en vecka har min Älskling varit jättemammig och mer ledsen än vanligt. Han börjar gråta så fort han inte ser mig eller om jag bara vänder mig bort en stund. Han sover mer oroligt på nätterna och vaknar av att han vill att jag ska ta upp honom. Somnar så fort jag har honom i famnen. Helst vill han sova bredvid mig i vår säng. 
 
Har läst lite om det här och som det verkar så är det någon fas han går igenom. Han känner separationsångest och tror att jag är borta så fort han inte ser mig. Han har även blivit lite blygare inför främlingar. Det är så himla spännande med alla dessa faser, utvecklingssprång. Händer så mycket nytt hela tiden. 
 
Elion fyllde 7 månader i lördags och han kan redan så himla mycket. Han rullar, vänder, ålar, kryper och är verkligen på G. Han är överallt och utforskar! Jätteroligt att se =) Tiden går så fort... minns när jag bara väntade och väntade på att han skulle börja greppa sina leksaker och jag blev helt paff när han slog på sina leksaker i första gången. Ja, snart börjar han nog gå... men det får gärna vänta lite till =)
 
Passar på att blogga lite när han ligger å sussar
Kategori: Elion, Min vardag; Taggar: sover, bebis, barn, baby, söt, cute, utveckling, mamma
Kommentera inlägget här: