Sängmobil

Lilla Sötnosen har blivit så medveten om sin omgivning och börjar intressera sig för leksaker. Babygymmet är väldigt intressant just nu. För några veckor sen låg han bara där. Han "förstod" bara sin lilla Pingu och följde den med blicken när jag lekte med honom. Nu blir han superglad när han rör leksakerna som hänger i babygymmet. Så fort de börjar låta så skrattar han. Han har börjat skratta och le mycket mera. 
 
Han verkligen älskar när vi sjunger för honom. Då ler han hela tiden och så har vi favoriten: att bada! Han älskar verkligen att bada. Det bästa som finns! Han blir alldels lugn och storler under hela tiden han ligger i sin badbalja. Vi badar honom på onsdagar och söndag. 
 
Än så länge sover han fortfarande hos oss. Ibland under dagtid har vi lagt honom i hans säng. Han måste vara väldigt trött för att han vill ligga kvar. Annars vill han bara ligga nära mig i sin babynest. Vi tänkte att det ändå var bra att ha en sängmobil, kanske han vill ligga där oftare. Känns tryggare att ha honom där än i sitt babynest i soffan. Då kan man inte lämna honom där. Han har blivit så stark och kan faktiskt sparka sig ut ur sitt nest. 
 
Vi har nu beställt sängmobilen från Skip Hop. Vi kör samma tema som babygymmet och samma märke som skötväskan. Tycker att de har jättebra produkter, stabila och fina =) 
 
Martina :

Åh vilken fin sängmobil! Så kul att se alla bebissaker du lägger upp på bloggen och alla fina bilder på lillplutten! Måste vara så härligt med en bebis i familjen.

Ja, du såg ju att vi har bestämt lokal för bröllopet nu. Som du sa är det mycket roligare att planera nu när lokalen är klar. man kan gå in i så många fler detaljer då.

Svar: Det är helt underbart med en bebis i familjen! Det bästa som någonsin har hänt mig. ÄLskar livet som mamma, även om just nu inte finns så mkt egentid.
Roligt att läsa om bröllopsplanering. Underbart färgtema =)
Fru Sessan

Kommentera inlägget här: