Min mage

Ibland så går jag och känner på min mage och tror att det fortfarande sparkar därinne. Det är lite svårt att greppa att Elion faktiskt har legat i min mage i så många månader. Tänk att jag har gått och burit på honom så länge! Det är verkligen en fantastisk upplevelse att vara gravid. Jag älskade verkligen att vara gravid och jag kände mig sååå vacker i min bula, Jag mådde väldigt bra, över lag, under hela graviditeten. 
 
Visst mådde jag skit första veckorna, men det knäppa är att man glömmer bort hur jobbigt det var. Ännu jobbigare var ju förlossningen. Jag kan ju berätta för er att jag faktiskt förlöstes med akut kejsarsnitt. Han ville inte komma ut och när vi provade sugklockan in i det sista, insåg vi att han låg lite snett. Han var sååå nära och jag kände huvudet och allt, men han kom inte ut. Så de tryckte in honom igen och jag blev snittad! =) Jag var helt slut efter den långa förlossningen, men när jag hörde hans skrik och såg honom första gången så hade jag glömt bort alla dessa långa timmar. Han var så himla underbar när han kom ut där.
 
Jag ska på skelettröntgen i vår och kolla upp om det var mitt bäckenet som är för trång eller om han bara hamnade lite snett. Det är bra att veta om vi planerar att ha fler barn. Om det är för trångt blir det ju kejsarsnitt igen.  
 
Min mage har verkligen gått igenom mycket. Den var väldigt stor på slutet och jag fick en del bristningar på sidorna och nu snittet. Vi får se hur bra min mage repar sig! Jag stör mig faktiskt inte på det, trots att jag var rädd och orolig för hur ful min mage kunde bli. Jag tycker fortfarande att den är fin, trots att den är lite degig, har bristningar och en navel som är uttöjd. Det var faktiskt i min mage Elion har legat och det var från min mage Elion kom ut. Det är ju "spåren" efter något helt fantastiskt! 
 
Min vackra mage i vecka 36
Natalia Richardson:

Jättefin bild.
Jag läser gröna din förlosningberätte
Kan inte du Maila den till mig snälla?

Kommentera inlägget här: