Liten & Förkyld

Stackars liten! Det har varit intensiva dagar för Elion. Först vaccination och han fick lite feber dagen efter. Sedan flyttade vi och nu är han förkyld. Det är inte lätt att vara förkyld när man är liten. Han var förkyld strax efter att vi hade lämnat BB. Det var väldigt jobbigt och han var lite täppt. Nässug och koksaltslösning var super! Nu är han lite större, men det är fortfarande jobbigt med en täppt näsa. Näsdroppar och koksaltslösning fungerar fint just nu och vid behov så använder vi nässug. Har hittills bara använt den två gånger. Han tycker verkligen inte om den!
 
Trots alla jobbigheter har han varit väldigt snäll och lugn. Han var lite kinkig och ledsen efter vaccinationen och i samband med febern. Det är nog första gången han både har gråtit och skrikit så många gånger på en och samma dag. Det händer aldrig annars. Han gråter ibland, men det går över så fort jag kramar om honom eller ammar honom. 
 
Det verkligen gör ont i mitt hjärta att se honom skrika och gråta. Som tur är han lättröstlig =) Nu hoppas vi på att förkylningen går över snart!!! Ska ut på en promenad senare. Bra med frisk luft =)
 
 
 
Kommentera inlägget här: