Glossybox #4

Jag kom på att jag glömde blogga om förra boxen. Vet att många är nyfiken på vad jag har fått, i och med att alla verkar ha fått olika. Jag fick helt ok grejjer faktiskt. Roligt att jag fick Burts Bee nagelbandskrämen, men jag förstår att det inte alltid är så roligt med repriser om man råkar få samma, särskilt om det är något man inte vill ha.
Jag har hittills varit supernöjd med mina boxar. Har verkligen fått grymma produkter, men den här månaden blev jag lite besviken. Jag förstår att man inte kan välja sina produkter och allt är som en överraskning. Däremot tycker jag ändå att produkterna ändå ska matcha ens profil. Många blir upprörda och ledsna för att de har fått "fel" färg på nagellack eller produkter de inte använder.
 
Jag har då alltid försvarat Glossybox om att det handlar om att testa någonting nytt. Jag kanske inte heller var stormförtjust över min blågröna eyeliner, men det var ändå roligt att testa. Jag hade oxå velat ha ett rosa läppglans istället för någon annan färg jag vanligtvis inte skulle köpa.
 
DÄREMOT! Däremot tycker jag inte att det är ok att skicka med silverschampoo för blont och grått hår när jag har mörkt, nästan svart hår. Hur tänkte de där? Inte ska jag testa shampoo för något som inte är anpassat för min hårtyp?!
 
Sedan blev jag väldigt glad att jag fick Garniers BB-cream som är så omtalad, men i färgen Light! Och inte hade jag fyllt i min profil att jag är så ljus som light. Har dock inte testat produkten, så det kanske går ändå. Just nu känns det som om jag har fått en blond och ljus tjejs box! Kanske bara har blivit någon miss?? Eller??
 
Vad fick ni i era boxar?

 
 
Uppdaterar inlägget med bild när jag har fotat =)