Snart fredag =)

Då har jag snart jobba en vecka. Känns väldigt bra att komma tillbaka. Det är rätt lugnt på jobbet så det har verkligen varit en mjukstart. Precis vad jag behövde. Har mest kollat mail å så. Börjar faktiskt komma in i vardagsrutinerna igen. 
 
Trots att sommarvärmen har varit rätt så frånvarande i år, har jag och min Prins verkligen haft en underbar semester, där vi har tillbringat massa tid tillsammans med nära och kära. Det blev ingen utlanadsresa denna sommar. Prioriterade att träffa släkt och vänner. De flesta bor ju inte här och faktiskt ganska långt borta. Lite tråkigt, för jag skulle vilja ha alla nära mig. 
 
Är hemma just nu. Ska till tandläkaren. Tydligen så pajjade min tand och den behöver rotfyllas. Låter inte särskilt roligt. Är det någon som har någon erfarenhet kring detta? Jag är lite nojjig av mig och dessutom har jag lite tandläkarskräck. Tycker att det är obehagligt att de stoppar in konstiga saker i munnen på mig. Dessutom smakar allting päckel och jag får så lätt kväljningar. Nödvändigt ont, så jag måste dit idag! Vill nu bara få det hela överstökat! Det kommer inte bli en billig historia heller, gissar jag på... 
 
Önskar er alla en superbra dag! P U S S & K R A M
 
 
 
Bjuder på en söt bild på lilla Misse
Nathalia:

Hoppas det gick bra hos tandläkaren?
Kram.

Nathalia:

Hoppas det gick bra hos tandläkaren?
Kram.

Kommentera inlägget här: